Reiki Healing Uddannelse


Reiki healingsevnen overleveres af en Reikimester, og at lære Reiki healing kan have mange fordele for enkeltpersoner på forskellige områder af livet.


Hvorfor skal man lære Reiki healing

Udfordringer opstår dagligt på forskellige niveauer, og med Reiki kan du først og fremmest hjælpe dig selv gennem selvhealing. Du kan også anvende Reiki på andre, dyr, og mere.


Alle kan lære Reiki healing uden behov for specifikke forudsætninger. Reiki er en gave, der kan bruges med succes på dig selv og andre.


Fordele for Forskellige Livsområder:

Arbejdende - Hverdagsudfordringer både på arbejde og i privatlivetkan forårsager stress, søvnløshed, humørsvinger, endda depression. Selvhealing hver dag i 3 uger kan hjælpe med at reducere symptomerne og dermed forbedrelivskvaliteten.

Arbejdsløse - Efter Reiki 1 kurset, er du i stand til at arbejde som Reiki healer.

Pårørende til syge - Du kan altid give en hjælpende hånd via healing til alle, fra spædbørn til de gamle.

Kronisk syge - Selvhealing hver dag vil kunne lindre smerterne og forbedre livskvaliteten.

Sundhedspersonale - Patienterne vil få Reiki healing mens du udfører dit arbejde, hvilket vil støtte kroppens evne til selvhelbredelse.

Studerende - Reiki kan hjælpe i forbindelse med gruppe- og forventningspres, eksamensangst og mere generelle stress relaterede symptomer, så du bliver i stand til at opnå fulde potentiale.Reiki 1

Under Reiki 1 uddannelsen, lærer du Reiki historie og at bruge dine hænder på en ny og meget mere bevidst måde. Hændernes helbredende evne styrkes gennem fire indvielser, som hver elev får i løbet af kurset. Man får derudover en grunduddannelse i brugen af Reiki. Håndpositioner til brug ved healing af dig selv, såvel som andre, læres og indøves grundigt.


Selvhealing - ved daglige selvbehandlinger får du mere energi, både fysisk og psykisk, og giver indre ro og overskud til at tackle de udfordringer du møder. Selvhealing giver mærkbar forbedring af livskvalitet og hælp til dine fysiske problemer.


Healing af andre - man får selv mere energi af at heale andre. Du kan vælge at blive professionel behandler, eller blot at kunne give en hånd til familie og venner, når man har tid og lyst.


Reiki 2

Reiki 2 er for dem, der har lyst til at gå dybere i arbejdet med Reiki. Under Reiki II uddannelsen, lærer du at bruge Dr. Usuis gamle symboler. Med symbolerne tilføres der yderligere energi til behandlingerne. Du lærer en fjernhealingsteknik til både pyskisk samt fysisk, som giver mulighed at gå dybere i problemstillingerne hos den endelte. Du lærer også at heale situationer af enhver art. Der gives én indvielse.


Reiki er en udviklingsvej - der sker en personlig og spirituel udvikling i takt med, at du får mere energi til rådighed. Denne udvikling tager sigte på at blive i stand til at håndtere vrede, bekymring, stress og hvad der ellers måtte tynge os.


Min Reikimester linje fører tilbage til Dr. Usui. Jeg er medlem af The Reiki Alliance, en internationale Reikimesterforening. Dette er garanti for at du lærer Reiki healing i den oprindelige form, som værner dit energisystem.


Se kursusplan under Event.


Min Reikimester linje

Min Reikimester linje