Reiki Healing Uddannelse


Reiki healingsevnen videregives af en Reikimester.


Hvorfor skal man lære Reiki healing?

Vi møder udfordringer dagligt på alle planer. Med Reiki kan du først og fremmest hjælpe dig selv ved selvhealing. Du kan også bruge Reiki på andre mennesker, dyr, osv.


Alle kan lære Reiki healing. Det kræver ingen forudsætninger. Reiki er gaven til dig selv og kan med stor succes bruges på andre.


Arbejdende - Hverdagsudfordringer både på arbejde og i privatlivetkan forårsage stress, søvnløshed, humørsvinger, endda depression. Selvhealinghver dag i 3 uger kan hjælpe med at reducere symptomerne og dermed forbedrelivskvaliteten.

Arbejdsløse - Efter Reiki 1 kurset, er du i stand til at arbejdesom Reiki healer.

Pårørende til syge - Du kan altid give en hjælpende hånd via healingtil alle, fra spædbørn til de gamle.

Kronisk syge - Selvhealing hver dag vil kunne lindre smerterne.

Sundhedspersonale - Patienterne vil få Reiki healing mens du udførerdit arbejde, hvilket vi støtte kroppens evne til selvhelbredelse.

Studerende - Reiki kan hjælpe i forbindelse med gruppe- ogforventningspres, eksamen angst og mere generelle stress relaterede symptomer,så du bliver i stand til at vise dit fulde potentiale.Reiki 1

Under Reiki 1 uddannelsen, lærer du Reiki historie og at bruge dine hænder på en ny og meget mere bevidst måde. Hændernes helbredende evne styrkes gennem fire indvielser, som hver elev får i løbet af kurset. Man får derudover en grunduddannelse i brugen af Reiki. Håndpositioner til brug ved healing af dig selv, såvel som andre, læres og indøves grundigt.


Selvhealing - ved daglige selvbehandlinger får du mere energi, både fysisk og psykisk, og giver indre ro og overskud til at tackle de udfordringer du møder. Selvhealing giver mærkbar forbedring af livskvalitet og hælp til dine fysiske problemer.


Healing af andre - man får selv mere energi af at heale andre. Du kan vælge at blive professionel behandler, eller blot at kunne give en hånd til familie og venner, når man har tid og lyst.


Reiki 2

Reiki 2 er for dem, der har lyst til at gå dybere i arbejdet med Reiki. Under Reiki II uddannelsen, lærer du at bruge Dr. Usuis gamle symboler. Med symbolerne tilføres der yderligere energi til behandlingerne. Du lærer en fjernhealingsteknik til både pyskisk samt fysisk, som giver mulighed at gå dybere i problemstillingerne hos den endelte. Du lærer også at heale situationer af enhver art. Der gives én indvielse.


Reiki er en udviklingsvej - der sker en personlig og spirituel udvikling i takt med, at du får mere energi til rådighed. Denne udvikling tager sigte på at blive i stand til at håndtere vrede, bekymring, stress og hvad der ellers måtte tynge os.


Min Reikimester linje fører tilbage til Dr. Usui. Jeg er medlem af The Reiki Alliance, en internationale Reikimesterforening. Dette er garanti for at du lærer Reiki healing i den oprindelige form, som værner dit energisystem.


Se kursusplan under Event.


Min Reikimester linje

Min Reikimester linje