Om Reiki

Reiki er et japansk ord for "universel livsenergi". Reiki blev genopdaget i Japan i 1922 af Dr. Mikao Usui. Han udviklede Reiki behandling og skabte den dybere forståelse af Reiki, som blev kaldt "Usui Shiki Ryoho" – Usui systemet for naturlig helbredelse. Dette system videregiver Reiki i den oprindelige form, hvilket er din garanti for, at dit energisystem bliver beskyttet under behandlingen som healer.

Reiki virker på alle planer – personligt og spirituelt. Reiki understøtter og beriger andre former for behandlinger. Reiki virker også på dyr og planter.


Reiki er en udviklingsvej. Den øgede energigennemstrømning medfører, at du vil få flere af de positive oplevelser i livet, at livet som helhed føles mere intenst, dybere, rigere og tættere på. Reiki giver dig styrken til at håndtere og komme igennem livets udfordringer. Reiki bringer os derhen, hvor vi har mest behov for at være, og accelererer alle processerne i vores udvikling. Derfor er Reiki også en kilde til daglig glæde og taknemlighed.


Reiki er ikke i modstrid med nogen religion eller meditativ praksis.


At lære Reiki er en engangsinvestering – en gave, som vil gavne dig resten af livet.


Om The Reiki Alliance

”The Reiki Alliance” er den internationale Reikimesterforening, der er dedikeret til Usui Shiki Ryohos metoder og praksis, kaldet ”Usui System of Natural Healing”.

  

Hvorfor skal man lære Reiki healing

Vi møder dagligt udfordringer på alle planer. Med Reiki kan du først og fremmest hjælpe dig selv ved selvhealing. Du kan også bruge Reiki på andre mennesker, dyr, osv.


Alle kan lære og få gavn af Reiki, for eksempel:


Arbejdende – hverdagsudfordringer både på arbejde og i privatlivet kan forårsage stress, søvnløshed, humørsvingninger, endda depression. Selvhealing hver dag i 3 uger kan hjælpe med at reducere symptomer og dermed forbedre livskvaliteten.

Arbejdsløse – Efter Reiki I kurset, er man i stand til at arbejde som Reiki healer.

Pårørende til syge – Du kan give en hjælpende hånd via healing til alle, fra spædbørn og til ældre mennesker.

Kronisk syge – Selvhealing hver dag vil kunne lindre smerter.

Sundhedspersonale Patienter vil få Reiki healing mens du udfører dit arbejde, hvilket vil støtte kroppens evne til selvhelbredelse.

Studerende – Reiki kan hjælpe i forbindelse med gruppe- og forventningspres, eksamensangst og mere generelle stressrelaterede symptomer, så du bliver i stand til at vise dit fulde potentiale.