Reikimester og Vegatester Mingfang Cai

Reikimester og Vegatester Mingfang Cai


Mit navn er Mingfang Cai. Jeg kom til Danmark i 1990. I min tid i Danmark, har jeg arbejdet i to store internationale virksomheder. Reiki og Vegatest har været en stor støtte både i mit professionelle, men også mit private liv. 


Reikimester

Reiki har hjulpet mig igennem en vigtig personlig udviklingsproces. Reiki har givet mig flere kræfter til at håndtere livsudfordringer både psykisk og fysisk. Derfor vil jeg gerne give Reiki videre.  


Jeg har taget Reiki I, Reiki II, Regressionsterapeut uddannelsen og Reikimester uddannelsen hos Hanne Fritzbøger. Hanne er den der har uddannet fleste Reiki healere, Regressionsterapeuter og Reikimestre i Danmark. 


Jeg er medlem af The Reiki Alliance, som er den internationale Reikimester Forening. Dette er din garanti for, at du bliver indviet til Reiki efter den oprindelige form.


Vegatester

Mine oplevelser og erfaringer som Vegatest klient, gav mig lyst og motivation til at tage Vegatest uddannelsen, for at kunne hjælpe andre.

Jeg møder ofte folk, som er frustreret over ikke at vide hvad de ”fejler”. Bekymringer og uvished tærer hårdt, men vi kan gøre noget ved det i mange tilfælde.


Jeg er uddannet og certificeret Vegatester hos Danplus ApS – som har arbejdet med Vegatest siden 1980, og derigennem stået bag konceptet for certificering af Vegatest uddannelsen i Skandinavien.


Min mission

I min praksis arbejder jeg for at genskabe balancen i krop og sind. Jeg håber at jeg kan hjælpe dig med at opnå dette.


Tag ansvar for dit liv. Giv dig selv en chance og giv mig en chance for at hjælpe dig.


Undervisning og behandling kan foregå på dansk, engelsk og kinesisk.